Meer dan alleen uitvaart
NKO-arts Sofie Claeys over reuk- en smaakzin

Was alles wat we waarnemen een schilderij, dan was ons reukvermogen de rijke, diepe achtergrondkleur.

Maud Bekaert geeft troost door schoonheid

Via Atelier Wolk biedt Maud aan rouwenden troostteksten aan in een hedendaagse vormgeving.

In gesprek met shock-o-latier Dominique Persoone

Dominique Persoone is al dertig begeesterd door cacao, hij heeft zijn eigen merk The Chocolate Line.

Home

Rouwen is verbinden.

Een overlijden is voor elkeen die erbij betrokken is een bijzonder ingrijpende gebeurtenis. Wij begeleiden de directe familie in dit proces en dragen er zorg voor dat zowel het afscheid als de uitvaart passend en betekenisvol zijn voor de overledene en de nabestaanden. Creatieve concepten zijn onze specialiteit. Samen met jou denken we mee over een unieke en persoonlijke, warme invulling van de uitvaartdienst.

In samenspraak met de nabestaanden en met respect voor de laatste wensen van de overledene, regelen en verzorgen wij de uitvaart met de nodige discretie en zorg. Uitvaartplanner De Hertogh zorgt voor een warm afscheid met oog voor detail. Samen met jou verzorgen we alle formaliteiten. Wij helpen je verder met alle nodige informatie en begeleiding.

Elk rouwproces heeft een begin, een midden en een einde, we begeleiden u doorheen dit proces.

Contacteer ons

Over afscheid, verdriet en rouw moeten we kunnen praten. Het verlies en gemis krijgt zo een plaats in onze maatschappij en daar streeft Sereni naar, elke dag opnieuw. Een gesprek met een rouwconsulent helpt je om ruimte te scheppen.

Rouwzorg

ONTroerd

Een kringloop, een mallemolen, het leven is vanaf het prille begin soms alles tegelijk. Het magazine ONTroerd staat daarbij even stil en wil zo een rustpunt vormen. Allemaal via integere gesprekken met mensen die meerwaarde bieden. En ook met aandacht voor nieuwe rouwculturen en die andere benadering van de dood. Hoort daar een filosofie bij? Best wel. Omdat elk einde ergens een nieuw begin is. ONTroerd magazine is een trimestrieel magazine.

Meer info

Home