HomeWinkelTroostlijstkoesterverhaal in hardcover boek

koesterverhaal in hardcover boek

495.00 incl. BTW

- +

Beschrijving

Het verhaal van hij of zij die zo gemist wordt in een prachtig verhaal, vormgegeven in een uniek hardcover boek.

Het Koesterverhaal van de Verhalenboetiek is een prachtig op maat gemaakt boek van jouw dierbare. Een professionele interviewer en verhalenverteller schrijft op basis van een diepte-interview en geeft vorm in een hard-coverboek met linnen cover. Een koesterboek is een prachtige tastbare herinnering voor iedereen die mist. Nu & later. Voor wanneer herinneringen vervagen.

Hoe werkt het?

Een liefdevol cadeaupakket
Bij aankoop van een Koesterverhaal bezorgen we een een liefdevol cadeaupakket met een cadeaukaart en een helder en uitnodigend stappenplan met tips en vragen om je te helpen in je verhaal te duiken.

Een interview op maat
De ontvanger van het cadeau boekt een afspraak met professioneel interviewer en verhalenverteller Leila Kandil van de Verhalenboetiek. Tijdens een twee uur durend interview is er ruimte voor verhalen, anekdotes, belevingen, omschrijvingen, wensen, dromen en unieke eigenschappen. Deze gesprekken verlopen heel natuurlijk zodat er in alle openheid honderduit kan en mag verteld worden, zoals het komt. Gewoon terugdenken, voelen en herbeleven. Meestal gaat dat helemaal vanzelf. En voor wie zich zorgen maakt over het vinden van de juiste woorden: in het liefdevol cadeaupakket lees je heel wat tips om je te helpen herinneringen op te rakelen. Bovendien stelt de interviewer sowieso de juiste vragen. Dat komt altijd helemaal goed. Die gesprekken kunnen één op één zijn of met (max.) 2 sprekers tegelijk.

De juiste woorden
Badend in al die verhalen, omschrijvingen en herinneringen, puzzelt professioneel schrijver Leila Kandil woord per woord het verhaal van je geliefde bij elkaar. Zij maakt van wat kriskras doorheen je lijf, hart en hoofd zweeft een kloppend geheel en een prachtige uitnodiging om gelezen en herlezen te worden.

Een uniek boek
Deze woorden worden vormgegeven in een prachtig boek, met een linnen cover. Het resultaat wordt een unieke houvast om voor altijd te koesteren, lezen en herlezen. Met de op maat geschreven woorden en enkele beelden die de familie zelf uitkiest.
inclusief
een liefdevol cadeaupakket met een cadeaukaart, een helder en uitnodigend stappenplan met antwoorden op je verwachtingen en vragen om je te helpen in je verhaal te duiken.
1 diepte-interview van +/- 2 uur, bij de Verhalenboetiek in Mortsel of bij jou thuis
de overgave & woorden van een professionele verhalenverteller.
één feedbackronde
een exemplaar van jouw gepersonaliseerd linnen hardcoverboek

exclusief
– verplaatsingskosten voor een interview op verplaatsing
– meer dan 2 uur interview tijd 
– extra exemplaren van het boek
 
details boek
afmetingen: 17 cm (B) x 24 cm (H)
papier: duurzaam, dik ongestreken Biotop papier
cover: linnen hard-cover

Extra informatie

Weight 1 kg
Kleur groep

grijs

Kleur

Natuur

Theelicht

Zonder theelicht

Materiaal

Linnen

Levertijd (dagen)

5